KONZALTING

Naša temeljna poslovna orjentacija kreće od organizacije cjelokupne investicije, pri čemu posebnu pozornost pridajemo potencijalnoj izloženosti naših klijenata i njihovoj adekvatnoj zaštiti, što je ujedno i ključni izazov suvremenog poslovanja.

Nudimo našim klijentima neovisnu i visokoprofesionalnu podršku u lakšem ostvarivanju njihovih ciljeva. U pružanju usluga pravnog konzaltinga, sudjeluju stručni timovi iz redova uglednih i priznatih pravnika koji stalno prate zakonske propise.

Izrada pravnog due diligencea

Statusno-pravna pitanja, pravni postupci i sporovi, ljudski potencijali, ugovori, dozvole, gradnja …

Pružanje pravnih savjetodavnih usluga

Pravo društava, radno pravo, obvezno pravo, stvarno pravo, zemljišnoknjižno pravo, pravo osiguranja i upravno pravo …

Pravni portal

Dodatna pomoć u brzoj i jednostavnoj potrazi za važećim propisom te drugim pravnim informacijama iz područja nekretnina.

Naše konzultantske usluge se odnose na rješavanje specifičnih i zahtjevnih organizacijskih poslova. Imamo kompetencije u rješavanju kompleksnih organizacijskih i poslovnih situacija a što je još bolje, na temelju našeg savjetodavnog tijela i prijedloga te ekspertiza, transferiramo najsuvremenija upravljačka znanja u vaš projekt.

Uvođenjem konzaltinga u proces izrade projektne dokumentacije i gradnje postupak se modernizira, ubrzava, pojeftinjuje, postiže se viša kvaliteta, smanjuje se broj ljudi koji rade i pojavljuje se rad s varijantnim rješenjima.

Moderno projektiranje uz praćenje svjetskih trendova i primjena najkvalitetnijih materijala pri gradnji, temelji su našeg konzaltinga. Mi jesmo drugačiji i na to smo jako ponosni. Pored projektiranja, naš posao je planiranje i potpuno operativno vođenje projekta. 

20+

Stari objekti

50+

Moderni objekti

U fazi planiranja i realizacije projekta, vršimo sve vrste radova u vezi s ishođenjem posebnih uvjeta, građevinskih, uporabnih i ostalih dozvola, savjetujemo u odabiru izvođača i izboru ugrađenih proizvoda, koordiniramo između vlasnika, investitora i izvođača kod usklađivanja projektne dokumentacije i izvođenja građevine.

Na većim projektima gdje je uključen veći broj sudionika, pratimo njihov rad, kontroliramo sve troškove, usklađenost ugovorenih obveza sa realiziranom dinamikom i troškovima, služimo kao posljednji „osigurač“ našoj stranci, prije isplate ispostavljenih mjesečnih računa, privremenih situacija, okončanih situacija i drugih financijskih dokumenata.

  • 1

    Postojeći objekti

  • 2

    Novi objekti