SIGURNOST

25

Godina iskustva

140

Zaustavljene prijetnje

170

Pozitivne intervencije

Sigurnost je uvjet za opstanak i poslovni uspjeh

Obratite nam se s povjerenjem jer naše poslovanje počiva na dugogodišnjem iskustvu i kvaliteti usluge. Sigurnost nije trošak već investicija koja osigurava konkurentsku prednost i opstanak na tržištu

Kompletna odvjetnička podrška

Pomažemo fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i pravnih interesa. “Provjeramo kompletnu dokumentaciju, vlasništvo, posjed, pravni status, postojanje bilo kakvih prava ili prijetnji na nekretninama,  stanje infrastrukture, mogućnost gradnje, izgradivost, izvršavamo procjenu vrijednosti, pravno zastupamo i dajemo garanciju na sve usluge”.

Savjetovanje od početka do kraja

Pravno i poslovno savjetovanje pri kupnji, prodaji, gradnji ili investiranju u nekretnine. Naše klijente savjetujemo u svim aspektima nekretninskog poslovanja, bilo da se radi o klijentima koji prodaju, odnosno kupuju nekretninu za osobne potrebe ili da se radi o investitorima u stambene ili poslovne nekretnine.

Zastupanje tokom cijele investicije

Odrađujemo sve poslove, predlažemo najbolja rješenja i štitimo Vaše ulaganje. Većina želi ostvariti najveću moguću zaradu od odabrane investicije, no odabir investicija s najvišom potencijalnom zaradom, nije uvijek najpametnije rješenje … Sposobnost uspješnog ulaganja se očituje kroz prizmu spoznaje odnosa između rizika i zarade te smanjenja rizika na što manju mjeru. 

Ne ulazite u investicijski rizik sami, obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da cijeli posao protekne glatko i bez problema, čak štoviše, odraditi ćemo cijeli posao umjesto vas.

Prevencija i upravljanje krizama

Statusno-pravna pitanja, pravni postupci i sporovi, ljudski potencijali, ugovori, dozvole, gradnja …

Procjena situacije i implementacija rješenja

Pravo društava, radno pravo, obvezno pravo, stvarno pravo, zemljišnoknjižno pravo, pravo osiguranja i upravno pravo …

Odgovarajuća strategija i sve potrebne vještine.

Kvaliteta usluge na Vašoj strani.

Poznato je da suvremeno poslovanje, neovisno o djelatnosti, iziskuje stalno praćenje tržišta, događanja i promjena, ali i raznih oblika prijetnji koje prate poslovanje. Naše učinkovito upravljanje prijetnjama, uključuje dobro poznavanje cijelog sustava poslovanja i neprekidno praćenje te konstantan nadzor svih aktivnosti.

Partner kojem možete vjerovati i na kojeg možete uvijek računati.

Izvršavamo kompletnu provjeru i određujemo sve parametre za daljnje postupanje te s tim u vezi, direktno i indirektno predlažemo postupke i sudjelujemo u izvršavanju preuzetih obveza.

Informacijska sigurnost
Poslovna sigurnost

Ne ulazite u investicijski rizik sami, obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da cijeli posao protekne glatko i bez problema, čak štoviše, odraditi ćemo cijeli posao umjesto vas.

Pomoć u procesu donošenja odluka

Pomoć u procesu donošenja odluka o pokretanju projekta i to kroz izradu studija i identifikaciju te analizu potencijalnih dionika projekta.

Preuzimanje izrade dokumentacije

Preuzimanje izrade dokumentacije i kompletno upravljanje projektom a koji poslovi se sastoje od upravljanja vremenom, opsegom, troškovima, kvalitetom, komunikacijama, rizicima, nabavom, ljudskim potencijalima i dionicima

Kompletan nadzor svih aktivnosti

Kompletan nadzor svih aktivnosti te kontinuirano izvještavanje investitora pomoću specijaliziranih alata, o statusu projektnih i građevinskih aktivnosti, na tjednoj, mjesečnoj ili kvartalnoj bazi

Spremni smo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

Obavljamo sve poslove u području nekretnina.

Trebamo uvijek imati na umu, da u poslovima koji zahtijevaju različite discipline, trebamo ispuniti mnoge uvjete i pomiriti različite interese, što je u suštini naša specijalnost.