USLUGE

25

Godina iskustva

140

Zaustavljene prijetnje

170

Pozitivne intervencije

Prvo područje naše specijalizacije je pravo na nekretninama. Pružamo sve usluge iz područja zemljišnoknjižnog prava i prava na nekretninama, od sastavljanja predugovora, kupoprodajnih ugovora, uknjižbe prava vlasništva i sve druge radnje vezane uz nekretnine, uključujući i provjeru nekretnine prije kupnje (“due diligence“).

Nakon što uspješno isprojektiramo objekt, nudimo i usluge vođenja, planiranja i ishođenja potrebnih dozvola te stručni nadzor i kontrolu gradnje. Provodimo tehnički pregled i ishodimo uporabnu dozvolu. Naš cilj je projektirati objekte visoke kvalitete  koji su ugodni za stanovanje.

PROCJENA VRIJEDNOSTI

Kupoprodaja i investicije

GRADNJA U CIJELOSTI

Sve vrste nadzora

PROJEKTIRANJE OBJEKATA

Interijeri & Eksterijeri

POSREDOVANJE NEKRETNINAMA

Kupoprodaja i ulaganje

S Vama smo od početne ideje, samog ispitivanja terena, pripreme, pribavljanja i izrade dokumentacije, njezinog usklađivanja sa zakonima i regulativom te urbanističkim planovima, preko gradnje do samog upisa vlasništva.

Poslovi oko nekretnina, kao stvari od velike imovinske vrijednosti, zahtijevaju profesionalan pristup i pažnju, posebno zato što je kupnja ili prodaja nekretnine, jedna od većih financijskih odluka koja za sobom poteže niz drugih situacija. 

Pomoć u procesu donošenja odluka

Pomoć u procesu donošenja odluka o pokretanju projekta i to kroz izradu studija i identifikaciju te analizu potencijalnih dionika projekta.

Preuzimanje izrade dokumentacije

Preuzimanje izrade dokumentacije i kompletno upravljanje projektom a koji poslovi se sastoje od upravljanja vremenom, opsegom, troškovima, kvalitetom, komunikacijama, rizicima, nabavom, ljudskim potencijalima i dionicima

Kompletan nadzor svih aktivnosti

Kompletan nadzor svih aktivnosti te kontinuirano izvještavanje investitora pomoću specijaliziranih alata, o statusu projektnih i građevinskih aktivnosti, na tjednoj, mjesečnoj ili kvartalnoj bazi

Visoki standardi gradnje i funkcionalnosti te iskoristivosti prostora. Orjentirani smo prema energetski učinkovitoj gradnji a težimo optimalnom omjeru kvalitete i cijene. Surađujemo isključivo s renomiranim kooperantima koji nam jamče kvalitetnu izvedbu i zadovoljstvo.

Pružamo Vam podršku i pratimo Vas savjetodavno u svakom mogućem pogledu, oko svih poslova iz područja nekretnina. Nudimo Vam usluge poslovnog savjetovanja pri gradnji ili investiranju u gradnju te usluge konzaltinga kod realizacije svih vaših projekata. Iskoristite mogućnost poslovnog savjetovanja te pronađite optimalno rješenje za planirani projekt.

Svojim profesionalnim pristupom, olakšat ćemo Vam posao prometa nekretnina od ideje do realizacije. Svojom učinkovitošću, profesionalnim pristupom i educiranim stručnjacima, pronalazimo rješenje za svaki vaš upit. Vođeni idejom ‘najjednostavnijih rješenja’, nekretninama pristupamo detaljno i predano.

Izrada pravnog due diligencea

Statusno-pravna pitanja, pravni postupci i sporovi, ljudski potencijali, ugovori, dozvole, gradnja …

Pružanje pravnih savjetodavnih usluga

Pravo društava, radno pravo, obvezno pravo, stvarno pravo, zemljišnoknjižno pravo, pravo osiguranja i upravno pravo …

Pravni portal

Dodatna pomoć u brzoj i jednostavnoj potrazi za važećim propisom te drugim pravnim informacijama iz područja nekretnina.

Vaša nekretnina nije etažirana, nije upisana u zemljišne knjige, imate upisane terete, nemate uporabne dozvole, nisu Vam usklađeni katastarske i zemljišne knjige ili jednostavno niste sigurni da li je dokumentacija koju posjedujete uredna, nazovite i dogovorite sastanak u našem uredu ili ćemo mi posjetiti Vas !